Запознајте ја водолијата однатре и однадвор

Повеќето водолии имаат неопределен израз на лицето од кој не можете да „прочитате“ буквално ништо, високо чело и убаво дефинирани црти...

Митови поврзани со диетите

На интернет може да најдете многу совети, трикови и диети кои можат да ви помогнат да ја намалите телесната тежина за кратко време и со малку напор. Но за жал, многу од тие „гаранции“ за брзо губење на килограмите се митови.

Обама во студентските години

Во 1980 година, сегашниот претседател на Америка, Барак Обама, бил студент на Occidental College во Лос Анџелес. Тогаш, му пристапила една девојка по име Лиса Џек и го прашала дали сака да и позира за неколку црно-бели фотографии...

Луксузна куќа на плажа за 100% релаксација

Оваа луксузна, фантастично дизајнирана, софистицирана куќа на плажа, е во сопственост на едно израелско семејство кое живее во странство, а престојува во неа кога доаѓа во посета на матичната земја.

Поезија: Време

Кое е тоа време? Колку трае тоа време? Времето што минува без да помине, времето што те крие? Каде е тоа време?
Датум: 08 фев 2011
, Автор: