Елегантен сервис за чај

Овој елегантен, носталгичен и декадентен сервис за чај е дизајниран од  Tina Tsang и е наречен Blaue Blume. Погледот веднаш паѓа на нозете кои се главна атракција на секој дел од керамичкиот сервис за чај. Тие имаат функција на рачки или лажички. Особено привлечни се нозете на држачот за колачи. Сервисот содржи: шолја за чај, чајник, бокалче за млеко, држач за колачи, чинии и сад за шеќер во форма на када за бањање.Елегантен сервис за чајЕлегантен сервис за чајЕлегантен сервис за чајЕлегантен сервис за чајЕлегантен сервис за чајЕлегантен сервис за чајЕлегантен сервис за чајЕлегантен сервис за чајЕлегантен сервис за чајЕлегантен сервис за чајЕлегантен сервис за чај

За авторот

Поврзани содржини

Остави коментар