Тогаш и сега: Како дел од нашите омилени актери и актерки се менувале со текот на годините?

Постојат 2 нешта на овој свет што ниту еден од нас не може да ги врати назад: Времето и младоста! И бидејќи сите одвреме-навреме стануваме носталгични, погледнете дел од нашите омилени актери и актерки и нивните промени во изгледот за време на долгата кариера. Мора да споменеме дека тие изгледаат сè подобро и подобро со годините, се согласувате?

Џони Деп

Џони Деп (1990, 1995, 2001, 2009, 2016)

Мерил Стрип

Мерил Стрип (1968, 1979, 1990, 2005, 2015)

За авторот
Дипломиран психолог кој обожава да пишува. Отсекогаш многу ја интересирала астрономијата и физиката, а животно мото ѝ е дека не смее да помине ни еден ден без танцување. Автор на книгата „На работ од времето“, првиот дел од трилогијата „Наследството на Вероника“.

Поврзани содржини

Остави коментар