09 мај 2023 | Кафе пауза

Кои работи можат да ја променат вашата перспектива за животот?

Постојат 8 работи кои можат да ја сменат вашата перспектива за животот и да го трансформираат вашиот начин на живеење!

Дали комбухата може да ги ублажи симптомите на менопаузата?

Експертите откриле дека комбухата може значително да им помогне на жените да се справат со непријатните симптоми на менопаузата!