01 јуни 2023 | Кафе пауза

Овој вид млеко може значително да го намали ризикот од покачен холестерол!

Станува збор за млеко кое има и благотворно дејство врз кожата!

Кои предизвици нè очекуваат во јуни и кое е значењето на бројот 6?

Според астролозите, во јуни ќе се разбудат страста, стравот и зголемената потреба за сигурност...

Кои знаци укажуваат на добро ментално здравје?

Според основачот на психоанализата, Сигмунд Фројд, главните знаци на доброто ментално здравје се трите способности: љубов, работа и уживање.