„Сакам на светот да гледам како на станица за неограничено емитување програма преку која што Бог постојано ни зборува, ако само го најдеме каналот.“ – Џорџ Вашингтон Карвер
За авторот
Го интересираат општествените науки и сето она што ја истражува повеќедимензионалноста на светот и човековото однесување, но од тоа само правото му е професија. Вљубеник во филмот, фотографијата, читањето и сите спортови на овој свет. Пишувањето му е задоволство кое му овозможува да биде во контакт со нив секој ден.

Остави коментар