27 ноември 2014 | Кафе пауза

20 моќни тајни кои ќе ви помогнат да градите подобри односи

Односите со луѓето се комплексна работа, треба да се стремиме да бидеме подобри за другите, додека истовремено не смееме да се запоставиме себеси и на себе да си наштетиме.
Датум: 27 ное 2014
, Автор:

Бидете поефективни во учењето со помош на овие 4 совети

За време на тримесечје, полугодие или колоквиумска недела, учениците/студентите се под преголем стрес, уморни, а сепак се чувствуваат недоволно спремни за периодот кој им претстои.

ТВ серија: Лондонски хорор приказни (Penny Dreadful)

Една група луѓе во викторијански Лондон се здружуваат со цел да се борат против натприродни сили...

Оваа смела фотосесија ќе ве натера да си го сакате сопственото тело

Погледнете дел од фотосесијата која ја сочинуваат овие прекрасни и смели дами.
Датум: 27 ное 2014
, Автор:

Како да бидете поздрави, посреќни и попродуктивни личности?

Сите сакаме да бидеме здрави, среќни и продуктивни, трите нешта кои гарантираат исполнет живот. Кои се навиките на здравите, среќни и продуктивни личности?
Датум: 27 ное 2014
, Автор: