среќа | Кафе пауза - Part 68

Пронајдете ја среќата

Среќата е најпосакуваната цел кон која сите се стремиме. Од неа, понатаму произлегуваат другите цели кон кои се стремиме во животот - успех, просперитет, љубов, спокојство, мир.

Астрологијата и парите

Дали често се грижите за вашата финансиска состојба? Ќе бидете богати или сиромашни? Ќе живеете скромно или луксузно? Еве што кажуваат планетите за тоа како се чувствувате во врска со парите.
Датум: 31 окт 2010
, Автор:

Стани подобра личност, со едноставно фрлање на коцките

Денешниов ден посветете си го на себеси. Немојте да брзате никаде. Размислувајте позитивно. Подарете нешто во знак на љубов. Гушнете некого.
Датум: 11 окт 2010
, Автор: