06 мај 2012 | Кафе пауза

Кои хороскопски знаци најдолго остануваат во врска?

Нашите чувства и емотивни склоности, во голема мерка се одредени од астролошките профили. Погледнете како секој од хороскопските знаци се снаоѓа во љубовните врски.
Датум: 06 мај 2012
, Автор:

Фраерски патики инспирирани од социјалните мрежи

Дизајнерката Лумен Бигот дизајнирала необични патики инспирирани од социјалните мрежи, сервиси и познати сајтови. Таа ги направила овие модерни модели за модната куќа „Keds“.

Ве „убиваат“ ли стапалата од одење на високи штикли?

Бидејќи повеќето од вас не планираат да се откажат од ова болно задоволство, ве советуваме како да се справите...

Речен кањон со блескава тиркизна боја

Вердонската Клисура е речен кањон кој се наоѓа во југоисточниот дел на Франција. Реката која поминува низ него има впечатлива боја на тиркиз која го одзема здивот.

Нештата кои ќе нè одминат

Можеби не знаеме доволно да го вреднуваме животот, да им се радуваме на малите нешта, да им обрнеме внимание на ситниците. Понекогаш забораваме да се смееме без причина, да запреме и за момент едноставно, да му се израдуваме на животот...
Датум: 06 мај 2012
, Автор: