Добри и лоши страни на врската со помладо момче

Старосната граница не е и не треба да биде пречка во ниедна врска, меѓутоа убаво е да се знаат добрите и лошите страни во односот кога девојката е постара од момчето.

Париз – најпосакувана дестинација на туристите

Светската трговска организација соопшти дека оваа година ќе се стигне до бројката 1 милијарда луѓе кои патувале во странска држава како туристи...

Екстра ледено кафе со вкус на ванила

Ледено кафенце со вкус на ванила, одлично за овие потопли денови...

Пролетна прошетка во Охрид

Со оваа мала галерија го носиме цутењето на пролетта во Охрид поблиску до вас...
Датум: 27 апр 2012
, Автор:

Менувам маж што гледа фудбал за шопинг во Солун

Кои се клучните разлики во машко-женските односи?
Датум: 27 апр 2012
, Автор:

Армија од среќни мачки

Среќни мачки кои можат да ви ги исполнат желбите...
Датум: 27 апр 2012
, Автор:

Магијата на мурано стаклото

Комплицираната постапка за изработка на предмети и накит од мурано стакло, потекнува од истоимениот остров во близина на Венеција и е традиција која се поврзува со ова место уште од 9-тиот век.
Датум: 27 апр 2012
, Автор: