16 мај 2012 | Кафе пауза

Дали треба да се пие кафе наутро?

Според истражувањето на Нестле и брендот Нескафе спроведено од „ГФК Скопје“, македонските кафеџии кафето го консумираат најмногу поради социјализација, но голем е процентот и на утрински кафе-пијачи.
Датум: 16 мај 2012
, Автор:

Љубовен астролошки профил за женски овни

„Првата“ дама во зодијачкото тркало честопати се нарекува и мажествена жена, бидејќи е исто толку силна, одлучна и самоуверена како мажите.

11 показатели дека сте досадни на Твитер

Додека твитате, би било добро да ги избегнувате следните работи...
Датум: 16 мај 2012
, Автор:

Правила за дами

За сите припаднички на „загрозениот“ вид на дамите и за сите оние кои сакаат да станат дел од него, ова се неколку правила кон кои треба да се придржуваат...
Датум: 16 мај 2012

Новите 7 светски чуда на природата

Запознајте се со новите природни убавини во светот, кои со право го носат епитетот светски чуда.
Датум: 16 мај 2012
, Автор:

Деца сме сè додека не наполниме 24 години?!

Според тврдењата на експертите од Универзитетот во Мелбурн, човечкиот мозок се развива сè до 24-тата година, што дава објаснување зошто повеќето млади луѓе се однесуваат многу детски и незрело.

Што по завршувањето на факултетот?

Кратка листа на совети кои ќе ви помогнат да одлучите кој би можел да биде следниот чекор по вашето дипломирање...

Лондон во одразот на сопствената дождливост

Убавината на англиската метропола во вирчињата кои остануваат после дождот...