секојдневен живот | Кафе пауза

Обични луѓе прават секојдневни работи без облека

Кога Софија Вогел го посетува домот на нејзините модели, таа ги прашува кои се нивните хобија.

16 смешни и иритирачки ситуации во кои ќе се пронајде секоја жена

Секој ден сме опкружени со разни настани, средби, случувања, односно со безброј убави, но и иритирачки ситуации.

8 фантастични трикови кои ќе ви го олеснат секојдневниот живот

Покрај сето она што ни го носи животот, многу е важно да знаме да се снајдеме и да си олесниме во секоја можна прилика.

Погледнете како живеат вистинските модерни принцези

Спротивно од сите верувања и замисли, принцезите од реалниот свет не се ликови од бајки, туку се едноставни модерни девојки кои живеат нормално.

Илустрации кои ни ја покажуваат уникатната убавина во секојдневниот живот

Како можете да го цените секој поминат момент во вашиот живот?

Накит кој во својата внатрешност содржи минијатурни сцени од секојдневниот живот

Светот е преполн со најразлични приказни кои го одликуваат секој човек.

Нелегални фотографии од Северна Кореја кои ни покажуваат како живеат тамошните луѓе

Микал Хуниевиц е човекот кој ја добил ретката привилегија да ја посети Северна Кореја.

5 трикови кои го поправаат и зајакнуваат видот

Секојдневните навики можат да го влошат видот.

Магичните приказни на една талентирана фотографка од Русија

Секој објект содржи еден вид скриена приказна во себе.

30 вистинити графикони кои го опишуваат секојдневниот живот

Креативното дуо познато како Wumo, креира брилијантни графикони на кои ги илустрираат голите вистини кои го карактеризираат секојдневниот живот.
Датум: 21 апр 2014
, Автор:
12