21 ноември 2022 | Кафе пауза

6 позитивни мисли за секојдневна мотивација

Научно е докажано дека постојат многу ментални и физички придобивки од позитивното размислување!

Пловечки град: Патување околу светот со мега јахта во облик на желка

Прочитајте повеќе за овој дизајн за чија изградба ќе бидат потребни околу 8 милијарди евра!