27 мај 2017 | Кафе пауза

Зошто некои луѓе постојано се неодлучни?

Секој ден е составен од серија избори кои треба да ги направиме како дел од тоа што сме возрасни личности.

8 придобивки што ги искусуваат жените кои се откажале од градниците

Градниците се носени секојдневно од речиси сите жени, со верување дека ја нудат потребната потпора на градите.

Што се случува со вашето тело кога ќе наполните 30?

Никој не треба да дозволува годината во која се родени да ги дефинира како личност.

10 прекрасни славни личности кои ги прифатиле нивните несовршености

Физичките недостатоци се многу честа тема во јавноста, особено кога станува збор за некоја славна личност.

10 начини да се смирите со љубениот после караница

Секој од нас е различен и секогаш постојат несогласувања кои некогаш ќе водат до караница.

Обични луѓе прават секојдневни работи без облека

Кога Софија Вогел го посетува домот на нејзините модели, таа ги прашува кои се нивните хобија.