Огромни и прекрасни раси на кучиња кои ќе ги сакате

Доколку не сакате големи раси, овие фотографии ќе ви го променат мислењето.

Крзнени рекордери: 10-те раси на кучиња кои живеат најдолго

Кои кутриња најдолго остануваат да бидат најдобри пријатели со своите сопственици?

Оваа фотографка има една цел – да ги обедини луѓето со своите фотографии

Погледнете ги прекрасните фотографии кои го обединуваат светот и ги рушат стереотипите.
Датум: 13 феб 2015
, Автор:

Одберете ја кучешката раса според вашиот карактер

Има огромен број кучешки раси и невозможно е да ги поставиме сите во релација со човечките карактеристики. Но, се обидовме да сублимираме неколку човечки карактери и да најдеме по неколку раси со кои би си соодветствувале.
Датум: 13 ное 2014
, Автор:

Вистината за кучињата со педигре која воопшто нема да ви се допадне

Луѓето сакале нивните домашни миленичиња да бидат поубави, поатлетски и повеќе да одговараат на нивните „стандарди за расите“ и затоа секое куче го пареле само со она од неговиот „вид“, дури и ако тоа подразбирало парење со своето семејство.

50 одговори на едно тешко прашање…

Педесет странци од различни култури, религии, раси и делови од светот одговараат на едно исто прашање.