Јапонците се најслабите луѓе во светот. Дознајте ги нивните 8 принципи во исхраната

Дознајте која е тајната за виткото тело на Јапонците, коишто следат специјален систем на исхрана, препорачан од страна на владата.

Животот не е трка туку патување во кое треба да уживате

Постојат некои принципи по кои треба да се водите за да успеете да го извлечете максимумот од себе, но и од можностите што ви ги нуди животот.

Мудроста на Брус Ли: 4 принципи за зацврстување на духот

Неговиот поглед кон светот сѐ уште служи како инсипирација за луѓето ширум светот.

4 индиски правила кои ќе ви помогнат да го прифатите животот каков што е

Овие животни принципи ќе ви помогнат да се ослободите од притисокот што го чувствувате и целосно да ги прифатите работите што ви се случуваат.

7-те принципи за побогат и финансиски стабилен живот

Парите и материјалното богатство се потребни на секој човек кој посакува квалитетен живот.

10 клучни принципи за пронаoѓање среќа

Сите копнееме по среќата, но за жал често се движиме во погрешна насока.

6 клучни принципи кои ќе ви помогнат да добиете позитивен одговор за секое барање

Едноставно не можете да очекувате вашите желби да бидат прецизно прочитани од другите, ниту пак дека магично или автоматски ќе се остварат.
Датум: 05 феб 2016

Следете ги овие 7 принципи и животот ќе ви биде полн со изобилства

Многу луѓе имаат контроверзен, па и негативен став кон парите, истовремено ги сакаат и ги сметаат за неопходни, додека од друга страна сметаат дека парите ги расипуваат луѓето. Затоа и луѓето немаат онолку пари колку што им се потребни.
Датум: 29 јан 2015
, Автор:

18 работи на кои мора да инсистирате во животот, дури и кога сите ви велат поинаку

Сигурно во вашиот живот имате луѓе кои секогаш „знаат што е најдобро за вас“. Иако најчесто имаат добри намери, сепак има некои работи од кои не треба да отстапувате.

5-те најважни принципи на хороскопските знаци

Сите ние во животот имаме некои зацртани цели, ставови и принципи. Но, колку и тие да се разликуваат од човек до човек, има некои сличности кои ги поврзуваат хороскопските знаци.
Датум: 24 окт 2014
, Автор:

7 мудри совети од нашите баби и дедовци

Бабите и дедовците имаат големо животно искуство кое несебично го споделуваат со своите внуци. Ова се дел од најчестите мудри совети од нашите баби и дедовци.
Датум: 04 авг 2014
, Автор:

10 нешта кои не ги прават оние кои го живеат својот сон

Ова се 10 карактеристики на луѓето кои го живеат својот сон, а кои ќе ви дојдат како корисни животни совети.
Датум: 11 мар 2014
, Автор:
12