полна месечина | Кафе пауза

Исцрпени сте од работа? Опуштете се во магичното кафуле „Полна Месечина“

Кафулето е видливо само за оние кои се изморени од работа!

Како полната Месечина ќе им влијае на хороскопските знаци?

Еве што го очекува секој од хороскопските знаци во следниот период!

Полна Месечина од 14 јуни: Подгответе се за промени!

Каква енергија ќе ни донесе полната Месечина?

Полна Месечина во Вага од 16 април: Време е за хармонија!

За да добиеме нешто во животот мора да се ослободиме од нешто друго!

Полна Месечина во Девица на 18 март: Време е да се ослободиме од непотребниот товар!

Откако ќе утврдите што е тоа што не сакате повеќе да го носите со себе, енергијата на Месечината ќе ви помогне да се насочите кон патот на ослободувањето...
Полна Месечина во Лав од 16 февруари: Конечно ќе го привлечеме она што го посакуваме!
off

Полна Месечина во Лав од 16 февруари: Конечно ќе го привлечеме она што го посакуваме!

Како ќе се одрази месечевата енергија врз нашето секојдневие?

Полна Месечина на 18 јануари: Каква енергија ќе ни донесе?

Прочитајте како ќе се одрази енергијата на Месечината врз секој од хороскопските знаци!

Неделен хороскоп од 17 до 23 јануари: Што ќе ни донесе полната Месечина?

Прочитајте како ќе ни влијае енергијата на полната Месечина оваа недела!

Полна Месечина во Овен: Време е за пресврт!

Денес го имаме феноменот на полна месечина во Овен, па проверете какви промени ќе ни донесе.

Полната месечина на 24 јули ги носи овие важни промени

Полната Месечина во Водолија ќе ни донесе бран промени, добра енергија и вибрации кои ќе нè доведат до духовно заздравување.