27 јули 2023 | Кафе пауза

Дали навистина ни се потребни 8 часа сон?

Еве ги резултатите од најновото истражување!

Повторувајте си ги овие работи секој ден за полесно да се справите со анксиозните чувства!

Симптомите на анксиозност можат да бидат непријатни и негативно да влијаат врз квалитетот на животот, но важно е да можете да ги препознаете!

Како ќе ни влијае полната Месечина во Водолија на 1 август?

За време на оваа полна Месечина насочете ја вашата енергија кон сето она што ве исполнува. Дозволете вашето срце да зрачи како Месечината, да биде големо, светло и полно!