30 март 2023 | Кафе пауза

Не занемарувајте го повикот на вашата душа!

Вашата душа е вашата вистинска суштина, вашето вистинско постоење, а еве ги најважните работи кои вашата душа сака да ги запомните.

Зошто треба почесто да консумирате блитва?

Прочитајте за нејзините здравствени придобивки!

Како ќе ни влијае полната Месечина во Вага на 5 април?

За време на полна Месечина во Вага може да забележиме дека во центарот на нашето внимание ќе бидат нашите односи со другите.

Највисоката камена кула во светот: Забранета за искачување

Речиси двојно поголема од Ајфеловата кула, пирамидата е дел од изгаснат вулкан!