полна месечина | Кафе пауза - Part 3

Полна Месечина во Девица на 18 март: Време е да се ослободиме од непотребниот товар!

Откако ќе утврдите што е тоа што не сакате повеќе да го носите со себе, енергијата на Месечината ќе ви помогне да се насочите кон патот на ослободувањето...
Полна Месечина во Лав од 16 февруари: Конечно ќе го привлечеме она што го посакуваме!
off

Полна Месечина во Лав од 16 февруари: Конечно ќе го привлечеме она што го посакуваме!

Како ќе се одрази месечевата енергија врз нашето секојдневие?

Полна Месечина на 18 јануари: Каква енергија ќе ни донесе?

Прочитајте како ќе се одрази енергијата на Месечината врз секој од хороскопските знаци!

Неделен хороскоп од 17 до 23 јануари: Што ќе ни донесе полната Месечина?

Прочитајте како ќе ни влијае енергијата на полната Месечина оваа недела!

Полна Месечина во Овен: Време е за пресврт!

Денес го имаме феноменот на полна месечина во Овен, па проверете какви промени ќе ни донесе.

Полната месечина на 24 јули ги носи овие важни промени

Полната Месечина во Водолија ќе ни донесе бран промени, добра енергија и вибрации кои ќе нè доведат до духовно заздравување.

Како да ја преживеете полната месечина на 24 јуни?

Полната месечина во Јарец ќе заблеска на 24 јуни, што претставува одлична можност за личен развој, проширување на знаењето, успех и ослободување од емоционалниот товар.

Што нè очекува за време на полната месечина во Јарец на 24 јуни?

Можни се тензии, конфликти и кризи, но месечевата енергија ќе ви даде емоционална сила и зголемена интуиција за надминување на сите пречки и предизвици.

Затемнување и полна месечина: Што ги очекува сите хороскопски знаци?

Полната месечина и целосното затемнување ќе се случат на 26 мај, а тоа најмногу ќе влијае врз Стрелците, Близнаците, Рибите и Девиците.

Розовата полна месечина носи предизвици за овие 3 хороскопски знаци

Оваа полна месечина ќе влијае на вашите емоции, мистериозни тајни и најдлабоки желби, а најлошо влијание ќе има врз овие 3 хороскопски знаци.