03 мај 2023 | Кафе пауза

Најдобрите цитати од Габриела Бернштајн кои ќе ви помогнат да ја зголемите самодовербата!

„Најважното нешто што може да ви пружи спокојство е да верувате дека ја имате поддршката на универзумот.“

Престанете да барате одобрувања од другите и почнете да го живеете животот сега!

Наместо да се докажувате некому, почнете да го живеете животот онака како што вие посакувате!

Како ќе ни влијае полната Месечина во Скорпија на 5 мај?

Затемнувањето на полната Месечина е предвесник на некаков крај и претставува трансформативен настан кој нè движи од една димензија на свеста во друга!

Рецепт за пита од јаболка: Идеален за сите почетници

Станува збор за традиционален полски рецепт!