30 август 2023 | Кафе пауза

Кои се најчестите емоции кои ги потиснуваме длабоко во себе?

Имајте на ум дека овие емоции произлегуваат како резултат на нашите внатрешни борби, несоодветно однесување и незадоволство...

На кои 4 хороскопски знаци најмногу ќе им влијае полната Месечина во Риби на 31 август?

Полната сина Месечина на 31 август во знакот Риби се фокусира на поврзување на нашето срце и ум!