07 март 2023 | Кафе пауза

4 совети за поставување граници во клучните аспекти од вашиот живот!

Не заборавајте дека само вие можете да одлучите што е, а што не е дозволено во вашиот живот!

Како ќе ни влијае денешната полна Месечина која е последна за оваа зима?

Универзумот ќе ни даде енергија која ќе ни биде потребна за да го отвориме новото поглавје.

Тест: Изберете карта за да откриете каква ќе биде вашата иднина!

Сè што треба да направите е да ја изберете картичката што најмногу ви се допаѓа.