оптимисти | Кафе пауза

10 навики што ќе направат да размислувате позитивно секој ден

Како да размислувате позитивно секој ден? Овие навики ќе ви помогнат да гледате со поголем оптимизам кон животот.

4 предности што ги имаат оптимистите

Повеќето луѓе се убедени дека во животот на оптимистите убавите нешта се случуваат сами од себе...

5 неверојатни факти за оптимистите

Оптимистите се поздрави, посреќни и поуспешни од песимистите и неутралните.

15 работи кои само Стрелците можат да ги разберат

Стрелецот е највеселиот и најоптимистичниот знак во целиот хороскоп. За нив депресивен ден скоро и да не постои.

8 навики на вистински позитивните луѓе

Дали и вие сте едни од оние луѓе кои се секогаш позитивни, но кои исто така живеат и во реалноста?

15 карактеристики на оние кои живеат со страст

Ова се 15 работи кои луѓето што живеат со страст ги прават поразлично од останатите. Присвојте ги како свои навики уште веднаш.
Датум: 22 мај 2014
, Автор:

10 знаци дека сте апсолутен Стрелец во хороскоп

Последните 30 дена од есента се резервирани за Стрелците. Ова се 10 карактеристики кои ве прават „Стрелец со тапија“.
Датум: 28 ное 2013
, Автор:

Мрчала vs. среќни луѓе

Кога таткото ќе донесе кученце дома децата се радуваат Но, наместо да се радуваат, треба да сфатат дека за некое време ќе останат без кученцето, зашто со сигурност нешто ќе му се случи.
Датум: 27 мај 2012
, Автор: