13 март 2021 | Кафе пауза

Победниците од натпреварот „Најдобра фотографија од природата“ за 2020 година

Томас Вијајан беше добитник на најголемата награда, со неговата фотографија од орангутан како се искачува на дрво.

Рецепт за веганска паштета

Ако размислувате да преминете на веганизам и не сте сигурни дека ќе можете да живеете без риба или млечни производи, размислете уште еднаш, затоа што овој рецепт ќе ве увери во тоа.