22 мај 2014 | Кафе пауза

22 животни кои заборавиле дека се животни

Понекогаш тие дури толку многу наликуваат на нас што нѐ тераат да се запрашаме да не случајно и самите веруваат дека се луѓе.

Последиците врз вашето тело од само една ноќ претерано пиење алкохол

Според една неодамнешна студија една ваква ноќ може да предизвика бактериите од вашите црева да преминат во вашиот стомак и да ослободат штетни токсини во вашиот крвоток.

Машки и женски имиња од македонско и црковно потекло

Ако имате среќа, вашиот кум ќе ви го препушти задоволството да си изберете име вам, а доколку пак сте кум од кого се очекуваат добри предлози за новороденче, оваа листа ќе ви биде од помош.
Датум: 22 мај 2014
, Автор:

Книга: „Љубовникот“ – Маргерит Дирас

Краток роман со моќна приказна, која можете да ја сакате или да ја мразите, но мора да ја прочитате.

15 карактеристики на оние кои живеат со страст

Ова се 15 работи кои луѓето што живеат со страст ги прават поразлично од останатите. Присвојте ги како свои навики уште веднаш.
Датум: 22 мај 2014
, Автор:

12-те најневеројатни психолошки нарушувања и синдроми

И покрај нивниот огромен број, сите тие имаат нешто заедничко, а тоа е одвоеноста од реалноста...

5 тајни на природно слабите луѓе

Погледнете ги наредниве трикови кои ќе ви помогнат да ја достигнете вашата идеална тежина без многу напор...