22 април 2018 | Кафе пауза

Како остатоците од храна да ги користите како ѓубриво?

Постојат повеќе начини како самите да направите органско ѓубриво дома, без разлика дали имате двор или живеете во стан.

Брачните партнери кои се и најдобри пријатели се многу посреќни во животот

Во животот постојат и потешки форми на поврзаност и посветеност отколку самото ставање потпис на венчалниот лист.

5 неверојатни факти за оптимистите

Оптимистите се поздрави, посреќни и поуспешни од песимистите и неутралните.

Зошто мачките обожаваат да пијат вода директно од чешмата?

Причината зошто мачката повеќе сака да пие директно од чешма делумно лежи во еволуцијата и во инстинктот за преживување.

Здрава ужинка: Магично еднорог-смуди со прекрасен вкус

Ова смуди е одлична комбинација на здрави состојки, а симпатичната декорација го прави убаво и за око.