Долго живеат и се вистински романтичари: Личностите кои се родени во октомври се поразлични од сите!

Погледнете зошто луѓето родени во октомври треба да бидат дел од вашиот живот.

10 „откачени“ фестивали кои се слават во октомври

Погледнете ги наредниве неколку необични фестивали кои се слават за време на месецот октомври во различни краеви од светот.