Едноставен трик за подобар ефект на сувиот шампон

Откако е измислен сувиот шампон, може да се каже дека во светот на негата и убавината се случи вистинска револуција...

5 фризури кои подобро стојат на мрсна коса

Сигурни сме дека во деновите кога вашата коса е мрсна, а немате доволно време да ја измиете, имате проблем каква фризура да одберете...

Неколку корисни трикови кои ќе ви помогнат лесно да се справите со мрсната коса

Па, доколку и вие го имате овој проблем, погледнете ги следниве корисни совети кои ќе ви помогнат полесно да се справите со него...

Како брзо и лесно да се справите со мрсната коса?

Доколку уште не знаете како да се справите со мрсната коса, време е за промена! Ви нудиме осум неверојатни совети и трикови што краткотрајно и долготрајно ќе ви помогнат да ја поправите состојбата на вашата коса.

Како да си направите сув шампон за светла и за темна коса?

Можете многу лесно и евтино да си направите сами, сув шампон за третирање на косата измастена на коренот, кој покрај тоа што ќе ја впие маснотијата, ќе ви даде и малку волумен.
Датум: 22 авг 2013
, Автор: