05 јули 2015 | Кафе пауза

Артист црта реалистични портрети на неговите дланки и потоа со допир ги пресликува врз хартија

Наместо да црта директно на хартија, тој прави неверојатни цртежи на неговата дланка која потоа ја користи како печат.

Што се случува во телото на бремените жени?

Изгледа бременоста е малку застрашувачка кога ќе сфатите што точно се случува во телото на жената.

Креативни идеи за декорација на вашата тераса, совршеното место за утринското кафе

За да го уредите ова бесценето место, не ви се потребни многу пари и време, туку само малку инспирација и труд...

Неколку корисни трикови кои ќе ви помогнат лесно да се справите со мрсната коса

Па, доколку и вие го имате овој проблем, погледнете ги следниве корисни совети кои ќе ви помогнат полесно да се справите со него...

5 силни причини зошто би требало да читате секси приказни

За разлика од мажите кои најчесто реагираат на она што го гледаат, жените се возбудуваат од емоционалната стимулација.

Без комплекси: 10 знаци дека целосно го прифаќате и сакате вашето тело

Погледнете ги следниве знаци кои укажуваат на фактот дека го сакате вашето тело и дека воопшто не се грижите доколку имате некој килограм плус...

Викенд книга: „Ние бевме лажговци“ – Е. Локхарт

Добредојдовте во прекрасното семејство Синклер.