Дали имате преголемо количество кортизол во вашето тело?

Овој прашалник бил составен од страна на д-р Сара Готфрид и може многу едноставно да ви помогне да го откриете нивото на кортизолот во вас...

Иако била родена со инвалидитет, на оваа манекенка само небото ѝ е граница

„Ова е еден начин да се чувствувам прифатено во модната индустрија, но ми помага и да рушам бариери“, вели таа.

5 машки пријатели кои секоја девојка треба да ги има покрај себе

Погледнете ги следниве 5 видови машки пријатели кои секоја девојка треба да ги има покрај себе.

Зошто испиеното кафе ве прави поуспешна личност?

Никој од нас не може да си го замисли почетокот на денот без кафе.

5 фризури кои подобро стојат на мрсна коса

Сигурни сме дека во деновите кога вашата коса е мрсна, а немате доволно време да ја измиете, имате проблем каква фризура да одберете...

15 златни правила за животот кои секогаш делуваат

Нашата иднина зависи од одлуките кои ги донесуваме денес, од изборите кои ги правиме во секој момент од нашиот живот.

Ќе се изненадите: Овие 3 работи личат на љубов, но докажано е дека не се!

Многу е важно да ја разликуваме вистинската љубов од заљубеноста.