Престанете да се обидувате да ги поправите луѓето и прифатете ги такви какви што се

Ако барате совршени луѓе, тогаш сте на погрешната планета, бидејќи Земјата е место каде што сите имаат маани.

Вие сте диви, природни и прекрасни и време е да почнете да се сакате себеси

„Самите вие, исто како и секоја друга личност во универзумот, ја заслужувате својата љубов.“ – Буда

12 хороскопски знаци, 12 големи тајни: Од што најмногу се срами вашиот знак?

Прочитајте ги најголемите тајни на секој знак кои тие повеќе од сè би сакале да ги сокријат во себе бидејќи се срамат од нив...

Зошто треба да ги тргнеме маските и да го покажеме вистинското лице?

Нашата убавина лежи во нашата ранливост, нашите комплексни емоции и нашата автентична несовршеност.

Кои карактеристики на вашиот хороскопски знак ги изненадуваат и шокираат другите?

Астролозите откриваат кои се најголемите маани на хороскопските знаци.

10 „лоши“ карактерни црти кои можат да бидат добри за вас

Можеби попусто се надеваме, но има шанси овие 10 „лоши“ карактеристики, доколку се погледнат од друга страна, да бидат добри за нас.

За или против? Еве што сѐ треба да знаете за менструалната чашка!

Иако менструалните чашки не се многу застапени на Балканот, оние жени што ги користат се толку задоволни што никогаш не би користеле ни влошки ни тампони.

8 нешта од кои стравувате и поради нив се држите на дистанца од него

Влегувањето во нова врска додека сѐ уште ги чувствувате лузните и раните од претходната никогаш не е лесно...

Зошто „совршената жена“ секогаш треба да има маани?

Никој на овој свет не е совршен и токму тоа значи дека сите имаат маани.

Парадокс на убавината – 4 начини на кои потпетиците нѐ охрабруваат и нѐ заробуваат

Дали жената ги носи чевлите или чевлите ја носат жената?
Датум: 27 мар 2015
12