21 март 2016 | Кафе пауза

15 лесни начини добро да се наспиете

Стресните ситуации од секојдневието ја прават несоницата чест проблем кај илјадници луѓе.
Датум: 21 мар 2016

Ако сте почнале да се откажувате од вашите соништа, прочитајте го ова…

Замрзнете го тој момент во вашата глава. Првиот момент кога вистински сте се почувствувале слободни.
Датум: 21 мар 2016

18-годишна самоука артистка црта неверојатни уметнички дела

Ништо не е невозможно за оние кои вистински се посветени на нивниот сон и имаат неверојатно голема страст за своите интереси.
Датум: 21 мар 2016

19 генијални изуми кои ќе ви го олеснат животот во канцеларијата

Погледнете ги овие 20 интелигентни и забавни изуми за вашата канцеларија кои ќе ви ги разубават и поедностават работните денови.
Датум: 21 мар 2016

5 невообичаени земји кои треба да ги посетите ова лето

Земјите кои ќе ги најдете на оваа листа не се баш конвенционални дестинации за одмор и вообичаено нема да ги видите во просечен водич за патување.
Датум: 21 мар 2016

7 животни совети од родителите кои можете да ги разберете само откако ќе станете возрасни

Како што старееме, зборовите на нашите родители и учители добиваат сосема ново значење.

9 навидум безопасни верувања кои ве оддалечуваат од среќата

Опуштете се и прочитајте зошто некои навидум наивни верувања ве оддалечуваат од животната среќа.
Датум: 21 мар 2016

5-те најизразени карактеристики на психопатите од реалниот живот

Веројатноста дека веќе сте се запознале со некој психопат е голема...

Светлана Црнокрак – Заштитно лице на премиум брендот ПРОБаланс

Хрватската фармацевтска компанија ФармаС ја избра Светлана Црнокрак за заштитно лице на својот премиум бренд – пробиотикот ПРОБаланс за македонскиот пазар.
Датум: 21 мар 2016
, Автор:

Не ги игнорирајте: 9 промени на градите кои укажуваат на сериозен здравствен проблем

Ако забележите некој од следниве промени, многу е важно што побрзо да се јавите кај вашиот доктор.
12