28 ноември 2015 | Кафе пауза

10 животни лекции кои треба веднаш да ги научите

Една од лекциите е – да живеете во сегашноста!

Едноставен трик за оние кои често забораваат: Како секогаш да знаете каде ви се клучевите?

Ако не знаете каде ви се клучевите, не барајте ги баш секаде... тие се поблиску до вас отколку што мислите!

Модата е менлива, стилот е вечен: Како да се облекувате како њујорчанка?

Денес ви даваме неколку совети кои ќе ви помогнат да се облекувате како вистинска њујорчанка.

Цитати во коишто ќе се пронајдат сите љубители на животните

Животните придонесуваат да имаме посреќен и поисполнет живот. Проследете ги овие цитати коишто дополнително ќе ви ја зголемат желбата за да го прегрнете вашето милениче.

50+ совршени подароци за секоја жена во вашиот живот

Прашање на време е кога ќе дојде моментот кога ќе сфатите дека немате идеја што да ѝ купите на вашата мајка, баба, жена, сестра, девојка и/или другарка.