колоритни | Кафе пауза

Направете сами: Уникатни колоритни прстени

Доколку сте трпеливи, без сомнение брзо ќе успеете да ја совладате оваа одлична техника.

Направете сами: Колоритни миризливи свеќи за вашиот дом, составени од мрсни боички

Што се случува ако решите да „боите“ надвор од линиите и да ја искористите оваа мрсна боичка за нешто сосема ново?

Слеп сликар создава неверојатни колоритни уметнички дела

Многу лесно може да се замисли дека слепилото би претставувало инвалидитет кој би можел да стави крај на кариерата на еден артист, но тоа не се случило и со Џон Бремблит...

Колачиња со срце составено од виножито

Овие колачиња не само што се вкусни, туку и изгледаат неодоливо...

Колоритни цртежи од соништата ни ги покажуваат најголемите метрополи од нова перспектива

Започнувајќи од Сиетл, па сè до Амстердам, Вронска употребува водени бои, пастели, а понекогаш и кафе за да ги создаде овие креативни уметнички дела кои се инспирирани од нејзината љубов кон архитектурата и патувањето.

Колоритни фотографии го покажуваат питбулот во понежно светло

Наместо да ги отсликува како силни и опасни кучиња, оваа фотографка ги потенцира нежните и женствени тонови кои се дел од нивната слатка природа.

Колоритни фризури кои ќе го разиграат вашиот летен изглед

Голем дел од овие фризури би подразбирале голема промена кај многумина, но дури и да немате храброст да ги примените, ќе признаете дека изгледаат многу енергично, живо и весело.
Датум: 15 јул 2014
, Автор:

Скали заради кои ќе ви биде мило што нема лифт

Паметни креации кои можеби не би можеле да ги забележите качувајќи се скала по скала, но ако ги видите од вистинската перспектива, ќе откриете огромни воодушевувачки уметнички дела.
Датум: 25 јун 2014
, Автор:

Летни колоритни фотографии инспирирани од девојките во педесеттите

Фотографии кои нè потсетуваат дека природната убавина е вистинска и нè тера да уживаме во убавите искуства кои ни се случуваат.
Датум: 07 јул 2013
, Автор:

Обоените пејсажи во Кина Данксија

Магично место кое изгледа како да не е од овој свет.
12