15 знаци дека сте се вљубиле во жена со високи квалитети

Ако мислите дека вашата сакана е жена со високи квалитети, тогаш сигурно сте ги забележале следниве 15 знаци кај неа...

8 женски квалитети кои мажите ги ценат повеќе од надворешниот изглед

Женскиот изглед е важен за мажите, но не и пресуден кога е во прашање вистинската љубов. Ова се квалитетите кои мажите ги бараат!

Дознајте кои се 12-те особини на вистинските мажи на кои жените не можат да одолеат

Постојат одредени особини што вистинските мажите ги поседуваат, а на кои жените можат да одолеат.

Како жените одлучуваат дали ќе започнат врска со некого?

Ако некогаш сте се прашувале кои се квалитетите што жените најмногу ги бараат кај мажите, ова истражување ќе ви ги даде клучните одговори.

8 квалитети што ги поседуваат луѓето родени во јануари

Јануари означува нов почеток, а луѓето родени во јануари поседуваат широк спектар на квалитетни особини.
Датум: 02 јан 2016

Зошто момците кои имаат сестра се најдобри партнери?

Кога ќе запознаете некое момче, вие најчесто ја забележувате неговата коса, прекрасните очи и неверојатната насмевка. Но, сте се запрашале ли некогаш „Дали тој има сестра?“

5 квалитети на луѓето кои разумно го користат своето време

Што ако имате само 24 часа да направите нешто? Што ако тие 24 часа не ви се доволни?

Љубовта е слепа, а еве и зошто!

Ова е една поучна приказна која ќе ви објасни зошто всушност љубовта е слепа.
Датум: 17 мај 2015
, Автор:

Ако налетате на нив, не ги испуштајте од раце: 5 ретки видови мажи

Постојат ретки квалитет кои во последно време многу е тешко да се најдат во мажите. Но, тоа не значи дека е целосно невозможно.

8 квалитети кои ги красат само луѓето родени во мај

Колку е прекрасен мај!? Нема некој што не го сака. Времето е убаво, цвеќиња насекаде околу нас, позитивната енергија може да се почувствува во воздухот. А какви се луѓето родени во овој пролетен месец?
Датум: 09 мај 2015
, Автор:

7 квалитети кои ги поседуваат луѓето со висока емоционална интелигенција

Луѓето со висока емоционална интелигенција го даваат својот максимум за секој ден да биде поубав, подобар и поуспешен од претходниот.
12