инспирација | Кафе пауза

Инспиративни цитати за животот кои ќе ви дадат надеж и сила да продолжите понатаму!

„Сè што научив за животот може да се сумира во три збора: животот продолжува понатаму.“ – Роберт Фрост

Прочитајте ги овие цитати доколку сè ви се чини безнадежно и со нови сили продолжете напред!

„Можеби поминувате низ тешки времиња, но таков е животот. Откријте ја позитивната страна на сето она што ви се случува." - Џоел Остин

9 цитати кои ќе направат да се чувствувате непобедливо

„Можете да имате сè што ќе посакате ако се откажете од верувањето дека не можете да го имате“. - Др. Роберт Ентони

Не пропуштајте ги најдобрите цитати на Мајкл Џордан!

„Можам да прифатам неуспех. Но, не можам да го прифатам фактот дека не сум се обидел.“

Моќни цитати за поголема самопочит!

„Понекогаш најтешкиот дел од патувањето е да веруваш дека си достоен за патувањето.“ ― Глен Бек

Инспиративни цитати кои ја прикажуваат суштината на животот

„Дишете. Препуштете се и потсетете се дека токму овој момент е единственото нешто за кое сте сигурни дека го имате.“ - Опра Винфри

Тест: Одберете слика за да добиете инспиративна порака!

Не пропуштајте ја вашата инспиративна порака за денес!

10-те најинспиративни цитати на Курт Кобејн

„Без разлика што и да правите, ништо не можете да направите за да ги натерате луѓето да ве разберат.“