20 јуни 2023 | Кафе пауза

8 намирници богати со јаглехидрати и одлични за вашиот имунитет!

Природните јаглехидрати не се штетни за организмот!

7 совети за подобрување на вашите комуникациски вештини!

Ефективната комуникација може да биде клучен елемент за градење посилни односи и избегнување на недоразбирања или конфликти!

Почеток на летото и долгодневица на 21 јуни! Како ќе ни влијаат планетите на овој ден?

Животот не е секогаш топол и сончев, но универзумот го носи најдолгиот ден во годината за да нè потсети дека секогаш има светлина на крајот од тунелот!