17 октомври 2022 | Кафе пауза

7 едноставни совети за справување со анксиозноста

Имајте на ум дека хроничната анксиозност може сериозно да му наштети на вашето ментално здравје!

Инспиративни цитати кои ја прикажуваат суштината на животот

„Дишете. Препуштете се и потсетете се дека токму овој момент е единственото нешто за кое сте сигурни дека го имате.“ - Опра Винфри