изговори | Кафе пауза

Кои се најчестите изговори на луѓето кои одлучуваат да продолжат со токсичната љубовна врска?

Еве зошто одредени луѓе се обидуваат да ја оправдат нивната токсична љубовна врска, а притоа ги жртвуваат здравјето и среќата!

Девет знаци кои покажуваат дека се состанувате со губитник

Губитникот не е негативец, туку ментален склоп и психолошки профил на човек.

Овој маж ги запишувал сите пати кога сопругата го одбила за секс и ѝ ја пратил листата кога отишла на пат

Една жена решила да го сподели со социјалните мрежи писмото што го добила од нејзиниот сопруг пред да оди на деловно патување.

Девојки, заборавете на изговорите: Целата вистина за мажите што треба да ја знаете

Неговите дела зборуваат погласно од неговите зборови и ако тој почнал да ве игнорира и одбегнува да се гледа со вас, постои само една единствена вистина: Не му се допаѓате.

Зошто мислата „Подобро некогаш, отколку никогаш“ е една од најточните изреки во животот?

6-те изговори кои нашиот мозок ги смислува и зошто треба да ги игнорираме.

Најчестите изговори на луѓето кои одбегнуваат да вежбаат

За да се ослободите од вишокот килограми, морате да се ослободите и од секојдневните изговори.

Како да започнете здрава навика и навистина да се придржувате до неа?

Имаме толку многу планови, а толку малку време. Или пак, во прашање се само изговори?

Најчестите оправдувања на неверните мажи

И најцврстата девојка се случува да „падне“ на овие изговори, затоа внимавајте на нив.

Навистина добри изговори да ја поминете вечерта во удобноста на својот дом

Кога мислите дека вашата причина не е доволно добра...

8 знаци кои покажуваат дека имате силен карактер

Луѓето со силен карактер не дозволуваат никој да ги смета за нешто помалку од тоа што се.

15 „валидни“ причини поради кои не возвративте на пораката

Од глупави до креативни, погледнете кои се најчестите „валидни“ причини зошто не возвраќаме на пораките.