04 јануари 2023 | Кафе пауза

Кои се најчестите изговори на луѓето кои одлучуваат да продолжат со токсичната љубовна врска?

Еве зошто одредени луѓе се обидуваат да ја оправдат нивната токсична љубовна врска, а притоа ги жртвуваат здравјето и среќата!

8 здравствени придобивки од семките од тиква

Дали знаевте дека семките од тиква се користат за медицински цели со векови?

Како ќе ни влијае Венера во Водолија до 27 јануари?

Што можеме да очекуваме во наредните недели во однос на љубовниот живот?