03 јуни 2016 | Кафе пауза

Како да ги одржувате чантите за да ви траат со години?

Чантите се аксесоари кои може да траат со години, а трикот се крие во тоа што мора да ги чувате на вистинскиот начин.

5 животни совети кои ќе ви помогнат да ги избришете грижите и сомнежите

Кога размислуваме за својот живот, неспоредливо повеќе време поминуваме грижејќи се за иднината отколку што се фокусираме на моментот во кој се наоѓаме.

Митови поврзани со алкохолот кои сме мислеле дека се вистинити

Доколку ги знаете вистинските факти кои стојат зад овие митови, не само што би можеле да го подобрите вашето здравје, туку и би научиле како да пиете без тоа да остави негативни последици на вас.

Емоционалните вежби се клучот за совршената љубовна врска

Можете да работите на зацрвстување на вашите емоции исто како што работите на зацврстување на вашето тело.

Високо интелигентните луѓе се неуредни ноќни птици кои сакаат да кажуваат погрдни зборови

За прв пат во историјата може слободно да се каже дека родителите не се во право.

Духовити и шармантни: Кои се најдосетливите хороскопски знаци?

Ако барате добри пријатели, партнери, соработници, тогаш овие 3 хороскопски знаци се идеални.

Најчестите изговори на луѓето кои одбегнуваат да вежбаат

За да се ослободите од вишокот килограми, морате да се ослободите и од секојдневните изговори.

6 начини кои ќе ви помогнат да не се чувствувате виновни поради малите задоволства што си ги дозволувате

Сите ние си имаме некои мали задоволства кои нѐ прават среќни, но за кои знаеме дека не се баш најдобри за нас.

Моќни поеми кои ќе го излечат вашето скршено срце

Прозата е тука за умот, а поезијата за срцето.

Најголемата причина поради која паровите избегнуваат да имаат секс на каучот во дневната соба

После читањето на овие информации ќе размислите 2 пати пред да се одлучите да водите љубов таму.
12