Астрологија за душата: Ова е време за конечна одлука

Во месецот на Бикот треба да научиме дека љубовта кон себе е безусловна и да се прифатиме самите онакви какви што сме.

Дали вашата душа е уморна?

Кога душата дава знак, послушајте ја и дозволете ѝ да се одмори.

Љубовно писмо до мојата душа

Те сакам. Те сакам уште од денот кога дојде на оваа Земја...

Што забележавте прво на оваа слика? Одговорот ќе ви открие нешто многу длабоко за вашата душа!

Она што прво ќе го забележите на неа ќе ви открие каков е вашиот карактер и дали верувате во љубовта.

10 знаци дека е време за детоксикација на вашата душа

Во нашите тела внесуваме толку многу работи кои не се добри за нас, па понекогаш е потребно да ги исчистиме. Но, малкумина знаат дека истото им е потребно и на нашите души.

9 знаци дека се претворате во мудра и зрела душа

Доколку се чувствувате како возрасни луѓе и ви треба потврда дека успешно сте созреале, следниве 9 знаци ќе ви ја откријат вистината...

Погледнете го секое животно во очи и потоа одберете го она што ја повикува вашата душа

Енергијата на животното што најмногу ве привлекува може да ви помогне во текот на вашето животно патување.

7 знаци дека вашата душа е уморна и сака да комуницира со вас

Овие знаци укажуваат на тоа дека енергијата и радоста во вашиот живот се намалува.

Дали се чувствувате како да не припаѓате никаде? Можеби сте ѕвездена душа!

Ѕвездените души постојат поради многу посебна причина и имаат благородна мисија што треба да ја исполнат за време на нивниот живот.

15 знаци дека имате напредна душа

Доколку сакате да дознаете дали имате напредна душа, обидете се да се пронајдете во следниве 15 знаци...

4-те емоции што ви ја убиваат душата

Тие не само што влијаат на вашето духовно здравје, туку исто така ви ја напаѓаат и физичката и менталната добросостојба.

Каде оди нашата душа кога сонуваме според Индијанците?

Сонувањето е многу важен дел од културата на Индијанците. Тоа е длабоко врежано во нивната традиција и нивната духовност.