Изберете слика и дознајте каков договор имате со вашата душа во овој момент

Изберете слика и дознајте каков договор имате со вашата душа во овој момент

Секој има многу различни договори со душите со кои се сретнува во текот на животот. Целта на секој предизвик и благослов е духовна еволуција на двете страни. За да откриете која е темата на вашиот договор, одберете ја картата што најмногу резонира со вас.

Изберете слика и дознајте каков договор имате со вашата душа во овој момент

1. Напуштање и страв од промени

Дали останувате во врските подолго отколку што е потребно? Дали понекогаш се наоѓате во нездрави и зависни односи, лично и професионално? Најверојано вашиот договор со душата е да се борите против стравот од напуштање и против стравот да останете сами.

Не е дека не сте свесни за токсичноста и за тоа дека тие ситуации не се за ваше добро, но се плашите од промени и мислите дека е подобро да бидете во токсична ситуација отколку да бидете сами.

Обидете се да откриете од каде потекнува стравот од напуштање. Можеби веќе знаете од каде потекнува тој страв.

Сега е совршено време да ја лекувате таа рана и да научите како да заминете кога знаете дека нешто не е за вас.

2. Самоувереност и идентитет

Дали се чувствувате непријатно кога сте во центарот на вниманието и кога целото внимание е насочено кон вас? Дали мислите дека потребите на другите луѓе се поважни од вашите? Дали е можно да го правите тоа несвесно затоа што вашиот идентитет е силно поврзан со одобрувањето на другите?

Вие треба да откриете кои сте како индивидуа и да ги негувате и да ги споделите вашите дарби со светот.

Убаво е и важно е да ги поддржувате другите, но честопати ги ставате потребите на другите луѓе пред вашите потреби.

Понекогаш работите за други, иако тие не бараат помош, а вие се чувствувате отфрлени затоа што не побарале помош од вас уште на почетокот. Вашиот идентитет е поврзан со она што другите луѓе го чувствуваат за вас.

На некој начин, вие се подготвувате за разочарувања и привлекувате луѓе кои би можеле да ја искористат вашата дарежлива природа. Започнувајте го денот со позитивни мисли што ве поттикнуваат целосно да ја прифатите и да ја искористите вашата лична моќ.

Размислете за вашите страсти и вештини и преземете ги потребните чекори за да ги прифатите. Вашата задача е да ги постигнете своите цели, а духот ќе се погрижи за сè останато.

3. Страв и недостаток на свесност

Дали забележавте дека постојано се обидувате да напредувате, а кога имате пари на вашата банкарска сметка, се појавува неочекуван трошок и треба да ги потрошите тие пари? Со текот на времето, ќе почнете да се прашувате дали некогаш ќе напредувате.

Запрашајте се дали ви се случува тоа затоа што не ви е судено да живеете во изобилство или затоа што мислите дека секој пат ќе почнете да напредувате, ќе се појави нешто и ќе ви го одземе она за коешто многу се трудевте за да го добиете?

Вашиот договор со душата е да дејствувате преку недостатокот на свест. Големи се шансите да сте растеле во околина во која тешко можело да се живее или можеби не сте имале доволно средства за живот.

Ветете си дека ќе дадете сè од себе да не мислите дека кога ќе добиете нешто, истото тоа ќе ви биде одземено.

Можеби полека ќе напредувате финансиски, но ќе мора да вложите многу труд за да ги контролирате мислите и зборовите.

Изберете месечина и дознајте каква личност сте.

Тест: Изберете месечина и дознајте каква личност сте


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Со пишување може да постигне многу. Никогаш не се откажува од своите соништа.

Поврзани содржини

Остави коментар