04 јуни 2019 | Кафе пауза

Отсекогаш ве гледале како чудаци? Најверојатно имате стара душа…

Старите души, иако физички изгледаат како сосема обични луѓе, се многу драгоцени и секој кој ги има во своја близина треба да биде благодарен и да ги чува.

Би пробале ли од овие сини банани со вкус на сладолед од ванила?

Па, што мислите? Дали би сакале да пробате ваква необична банана?

Никогаш нема да го дознаете вистинското лице на овие хороскопски знаци

Тие постојано се претвораат дека се нешто што не се и го прават тоа толку вешто, што никогаш не би можеле да забележите.

Стоматолозите откриваат: Кога е време детето да ја „фрли“ цуцлата?

Доколку оваа навика не се прекине што поскоро, цуцањето може да доведе до деформација на вилицата на детето.
Датум: 04 јун 2019
, Автор:

За дамите кои сакаат да доминираат: Секс позата „џокеј“ е сѐ повеќе во тренд

Позата „џокеј“ или „јавачка“ е идеална за оние припаднички на понежниот пол кои сакаат да имаат целосна контрола и да доминираат во сексот.
Датум: 04 јун 2019
, Автор: