17 мај 2022 | Кафе пауза

Што е библиотерапија и кои се нејзините здравствени придобивки?

Дали знаевте дека библиотерапијата може да им помогне на оние кои се борат со депресија и анксиозност?

Откријте ја магијата на патувањето преку овие цитати!

Светот е полн со волшебни места кои чекаат да бидат откриени!