08 март 2022 | Кафе пауза

Инспиративни цитати на дел од најмоќните жени низ историјата

Заедничко за овие жени е тоа што сите се бореле за еднаков, правичен свет...

Љубовен хороскоп за оваа пролет: Време е за романса!

Кои хороскопски знаци ги очекува среќа во поглед на љубовта оваа пролет?