дланка | Кафе пауза

Вашите дланки откриваат: Колку деца ќе имате и дали ќе бидат здрави?

Линијата на детето е една од најконтроверзните кога станува збор за гледање на судбината од дланка.

Одберете ја дланката што најмногу ве привлекува и дознајте кој е вашиот главен животен предизвик

Карактеристиките на вашата омилена хамса може да ви откријат кои се вашите скриени особини.

Научете како сами да си ја прочитате судбината од дланка

Луѓето се обидуваат да ги пронајдат потребните одговори на најразлични начини. Некои читаат книги, а други, пак, решаваат да побараат совет од разни гатачки и предвидувачи на иднината.

Дланката кажува многу за карактерот: Откријте кој е вашиот елемент и што значи тоа за вас

Секоја дланка може да биде поврзана со некој од четирите елементи: Вода, воздух, земја или оган.

Дланките и карактерот: Што открива малото прсте за вас?

Ова можеби ќе ви звучи чудно, но најмалото прсте на дланката, а посебно неговата должина и форма, може доста да открие за вашата личност.

Дознајте за што служат линиите на вашите дланки

Линиите на дланките не служат само за предвидување на иднината.

Ако ја имате оваа буква на вашата дланка, животот ви е благословен

Читањето од дланките е една од најстарите студии во светот, запишана во книгата на Јова.

Пробајте го ова со вашите прсти: Што кажува оваа древна кинеска легенда за љубовта и односите?

Според една кинеска легенда, палците ги претставуваат родителите; показалците ги претставуваат вашите браќа, сестри и пријатели...
Датум: 10 ное 2015
, Автор:

Обликот на вашите прсти отсликува интимни аспекти од вашиот карактер

Изгледа на нашите дланки и прсти е запишано многу повеќе одошто мислиме.
Датум: 18 окт 2015
, Автор:

Масирајте ја вашата Гамут точка на раката и ослободете се од штетните навики

Можноста да се ослободиме од лошите навики и во нашиот живот да внесеме здрави може да ни овозможи целосно остварување на нашите потенцијали.

Линијата на ангелот чувар на дланката ја имаат само ретките среќници: Ја имате ли вие?

Постои мислење дека личноста која на својата дланка поседува линија што е паралелна со линијата на животот е неверојатно среќна.
Датум: 19 авг 2015
, Автор:

Артист црта реалистични портрети на неговите дланки и потоа со допир ги пресликува врз хартија

Наместо да црта директно на хартија, тој прави неверојатни цртежи на неговата дланка која потоа ја користи како печат.
12