23 декември 2015 | Кафе пауза

Еве што се случува доколку не ги миете забите

Колку се чисти вашите бисерно бели заби?
Датум: 23 дек 2015

Целосен водич за правилно шминкање на очите

Конечно, лесен начин да ги совладате сите тие комплицирани туторијали!

7 докази за реинкарнација на славните личности

Наполеон верувал дека е Карло Велики, а генералот Патон можел јасно да се сети на Цезаровиот шатор во текот на опсадата на Галите.
Датум: 23 дек 2015

Топол алкохолен пијалак од јаболко со путер и рум

Со историја која се протега назад до колонијалните времиња во Америка, топлиот рум со путер е класичен пијалaк за зимскиот период.
Датум: 23 дек 2015

Уметнички дела на прозорци изработени со снежен спреј

Овие снежни пејзажи се одличен начин за декорација на прозорците во вашиот дом, канцеларија или продавница.
Датум: 23 дек 2015

12 прехранбени производи кои би требало почесто да ги јадете

Доколку сакате да бидете поздрави, нутриционистите ширум светот ги препорачуваат следниве неколку прехранбени производи кои без сомнение треба почесто да ги јадете.

Погледнете како изгледаат учесничките на изборот „Мис Универзум“ без шминка

Мис Универзум за 2015 година побарала од сите жени да објават фотографии на Твитер каде што ќе бидат без шминка со цел да ја покажат својата самодоверба.

Ако ја имате оваа буква на вашата дланка, животот ви е благословен

Читањето од дланките е една од најстарите студии во светот, запишана во книгата на Јова.
12