Овен и близнаци – љубовна комбинација

„Жешките“ дебати кои имаат тенденција да постанат секојдневие во оваа љубовна врска, можат или да ја „зачинат“ љубовта помеѓу овенот и близнаците или да ја убијат.

Овен и бик – љубовна комбинација

Кога на овенот ќе му „проработат хормоните“ и ќе посака инстантно да го добие задоволството во кревет, бикот може да му покаже колку секси и сензуално, може да биде бавното и смислено движење.

Астрологијата и среќата во животот

Со помош на астрологијата, октријте што треба да направите за да живеете среќен живот.

Овен и овен – љубовна комбинација

Овенот е предводен од планетата Марс, а Марс бил богот на војната, па како двајца војници на бојно поле, овие партнери можат или да се борат заеднички или еден против друг, но секако ќе се борат.

Астрологијата и стилот на облекување

Секоја личност има различен стил на облекување, кој ја одвојува и разликува од останатите луѓе. Прочитајте што велат планетите за стилот на облекување на вашиот хороскопски знак.

Астролошки профил на родените во знакот овен

Овните се управувани од нивната возбуда и страст за успех. Секогаш имаат некаква цел според која се водат и најчесто успеваат да го реализираат тоа што ќе го наумат.

Астрологијата и ерогените зони

Сакате да добиете божествен водич за „жешките точки“ на вашиот љубовен партнер?

Риби и риби – љубовна комбинација

Рибите ја сакаат убавината и мирот како ниеден друг знак во зодијакот и се подеднакво посветени на одржување на нивната љубов најидеална што е можно.

Надворешен изглед на рибите

Рибите имаат овален облик на лицето, убави обравчиња, мал нос, густи веѓи и полни, сензуални усни, а нивниот поглед е длабок, мечтателски и истовремено детски.

Риби и девица – љубовна комбинација

Рибите и девицата се едно лекомислено, добродушно и хуманитарно дуо, кое честопати има тенденција да го посветува своето време, помагајќи им на другите луѓе.

Риби и лав – љубовна комбинација

Лавот и рибата можат да бидат многу среќни и успешни заедно, доколку успеат да ги сфатат потребите на својот партнер, преку анализа на неговите емоции...

Астрологијата и солзите

Дали ги гризете усните и се плашите да ги откриете вашите емоции пред семејството и најблиските во интензивните емоционални ситуации или јавно покажувате сè што чувствувате?